LederExpo

Slider

Wie zijn wij?

LederExpo by Nico Uytterhaegen is uw specialist op gebied van klein- en groothandel in lederhuiden en toebehoren. Iedereen is bij ons welkom. Bij ons vind je een bijzonder grote collectie van vegetaal gelooid leder alsook een ruime variatie van de nieuwste ledertrends.

LederExpo voorziet een continue toestroom van de meest recente ontwikkelingen op ledergebied uit Italiƫ voor diverse toepassingen (o.a. tassen, riemen, kledij, meubels, zadel). We voorzien ook alle benodigdheden voor lederbewerking (tools, garen, lederverf, etc.) om tot een afgewerkt product te komen. Dankzij onze trading afdeling kunnen we voorzien in een steeds wisselende variatie aan democratisch scherpe prijzen.

Tijdens de openingsuren of op afspraak staat Nico Uytterhaegen u graag te woord om samen op zoek te gaan naar de juiste ledersoort uit ons ruim assortiment. Ook kunt u, dankzij onze 20 jaar lange ervaring met ontwerp en productie van lederwaren, bij LederExpo terecht voor advies en al uw technische vragen over lederbewerking.

Slider

Winkel/Magazijn

Slider

Adres

LederExpo

Meilegemstraat 66-68
9630 Zwalm
Belgiƫ

Openingsuren

Wo: 14:00 – 18:00
Do: 14:00 – 18:00
Vrij: 11:00 – 18:00
Za: 10:00 – 13:00
Zo-Ma-Di: gesloten

Bereikbaarheid

LederExpo is te bereiken op het nummer :

Verdere vragen en opmerkingen zijn welkom via het onderstaande contactformulier.

Contact